0Produs(e)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Previous

Bhalla Tibet

Previous

Bhalla Sole

Bhalla Mona

Quick Overview

Bratarile Shamballa evoca simboluri spirituale profunde, precum pacea, fericirea, linistea, plenitudinea, dar si unitatea spirituala, care te ajuta sa iti regasesti echilibrul interior.

Inspirate de mataniile de rugaciuni ale calugarilor budisti, acest tip de bijuterii integreaza principiile holistice ale lumii ezoterice estice.

Bratarile Shamballa, despre care se spune ca atrag energii pozitive si ganduri frumoase asupra purtatorului, sunt genul de bijuterii care instiga curiozitatea si inspira conversatii.
Lei119.00

Disponibilitate: In stoc

Details

Aceasta bratara Shamballa confectionata manual are efecte benefice asupra psihicului purtatorului,datorita pietrelor naturale semipretioase din care este confectionata. Cristalele reprezinta o sursa importanta de energie pozitiva, cu efecte de protectie si vindecare. Secretul sta nu doar in tipul de pietre semipretioase folosite, ci si in numarul de bile si noduri pe care le are bratara. Acest model de bratara Shamballa are o dimensiune ajustabila, pentru a se potrivi confortabil pe orice incheietura. Poate fi purtata singura sau in combinatie cu alte bijuterii ori alte tipuri de bratari Shamballa. Fiecare bratara Bhalla este o bijuterie unicat

Additional Information

Efect Bunastare, Calmare, Claritate interioara, Comunicare, Creativitate, Incredere, Iubire, Optimism, Organizare, Prosperitate, Sanatate
Pietre folosite Agat, Bhalla element, Bhalla stone, Hematit, Piatra Soarelui, Turcoaz
Zodie Varsator, Balanta, Berbec, Capricorn, Fecioara, Gemeni, Leu, Pesti, Rac, Sagetator, Scorpion, Taur