0Produs(e)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bratarile Shamballa nu sunt bijuterii moderne. Ele exista de mii de ani, insa – asemenea nenumaratelor altor trenduri in materie de moda – au reaparut in atentia colectiva abia recent. Bratarile Shamballa au la baza principii holistice si ezoterice tibetane si sunt folosite, in mod istoric, pentru a ajuta meditatia profunda.

Bratarile Shamballa sunt confectionate din margele de dimensini diferite, insirate pe un fir rezistent sau sunt impletite intr-o structura de tip macramé care faciliteaza reglarea si fixarea bratarilor pe incheietura. Margelele pentru bratarile Shamballa pot fi din material diferite: desi, in mod istoric, bratarile Shamballa sunt inspirate dupa mataniile de rugaciune confectionate din lemn parfumat, in ziua de azi materialele disponibile sunt extrem de variate. De la esente naturale, precum lemnul, ceramica sau, de ce nu, fragmente slefuite de os si pana la pietre semipretioase si pretioase, este evident ca ai de unde alege.

Atractia bratarilor Shamballa nu sta numai in designul lor atragator si unic. Desi bijuteriile sunt un simbol clar al statutului social si multi considera ca accesoriile precum bratarile, colierele sau cerceii le pot spori frumusetea naturala, bratarile Shamballa depasesc acest prag. Acestea nu au un rol strict decorativ – asa cum au, poate, majoritatea bijuteriilor – ci se pare ca exercita o influenta pozitiva asupra purtatorilor, in functie de culoare, de materialele din care sunt confectionate si de tipul de impletitura folosit pentru constructia bratarii.

Adeptii invataturilor budhiste cred ca bratarile Shamballa pot fi folosite pentru a debloca anumiti centri energetici in corp; astfel, ele devin un ajutor de neinlocuit in calatoria personala catre cunoastere, liniste, concentrare si implinire sufleteasca. In functie de margelele folosite si de culoarea bratarii Shamballa, vibratiile pozitive emise de acest tip de bijuterie pot aduce bunastare, pace, iertare si bucurie in viata purtatorului.

Efectul Bhalla

Bratarile Shamballa evoca simboluri spirituale profunde, precum pacea, fericirea, linistea, plenitudinea, dar si unitatea spirituala, care te ajuta sa iti regasesti echilibrul interior.

Inspirate de mataniile de rugaciuni ale calugarilor budisti, acest tip de bijuterii integreaza principiile holistice ale lumii ezoterice estice.

Bratarile Shamballa, despre care se spune ca atrag energii pozitive si ganduri frumoase asupra purtatorului, sunt genul de bijuterii care instiga curiozitatea si inspira conversatii.